Titulinis

Šeryklų kameros

Šernų Šėrykla Ispanijoje

Šios transliacijos kameros randasi Pla de Corrals, Valencia, Ispanija pakraštyje. Dienos metu šios HD (High Definition - Aukštos Raiškos) kameros transliuoja laukinių paukščių maudynes ir matinimasi prie vandens duburio. Naktį transliacija keičiama į tiesioginę Iberijos laukinių šernų, lapių ir kartais laukinių kačių stebėjimo vietą.

Vieta jūsų reklamai islendantis langas

Vieta jūsų reklamai

PLOTIS: 290px
ILGIS: sutartinis

Rodyti kameras

2017 m. gegužės 9 d. Seimas atmetė Aplinkos apsaugos komiteto pirmininko, „valstiečio“ Kęstučio Mažeikos teiktas Mokesčio už valstybinius gamtos išteklius įstatymo pataisas ir nesutiko keturiskart branginti medžioklės. Kai pasaulyje vis garsiau kalbama apie didėjančią socialinę atskirtį, kaip vieną didžiausių grėsmių stabilumui ir demokratijai, tuo pat metu „valstiečiai“ pagal kastas jau surikiavo net ir medžiotojus. Anot Aplinkos komiteto pirmininko, „valstiečio“ K. Mažeikos, medžioklė yra išrinktųjų hobis. Taip išeitų, kad pagal „valstiečius“, į medžioklę gali eiti tik tie, kurie turi J. Statkevičiaus kailinukus ir ne prastesnį už „Land Rover“ visureigį.

Seimo posėdžio metu viešai Seimo narys A. Gaidžiūnas (LVŽS frakcijos narys) bandė įtikinti Seimo narius sakydamas: „Pakelti keturis kartus, manau, nėra visai daug, nes medžioklė yra prabanga ir hobis. Siūlau palaikyti“.

„Džiaugiuosi, kad man pavyko įtikinti Seimą nepriimti K. Mažeikos teiktų Mokesčio už valstybinius gamtos išteklius įstatymo pataisų. Nes jei jau taip pradėsime skirstyti medžiotojus į išrinktuosius ir neliečiamuosius, tai greit ir kitų pomėgių grupes suskirstysime luomais nuo brahmanų iki paniekintųjų“, – pabrėžė Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.

Daugiau informacijos:

Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas

Remigijus Žemaitaitis

Mob. 8 698 42 238